Avoimet työpaikat

Työpaikkahaku

Työntekijä - Tee hakemus!

Luotettava kumppani

Meille töihin

salitarjoilija

"Mielihyvää palvelusta."

Haluatko työn, jossa juokset bisneslounailla ja romanttisilla illallisilla ilta toisensa jälkeen? Etsimme palvelukseemme varmaotteisia tarjoilijoita ravintoloihin. Etsimämme tarjoilijat ovat todellisia sormitemppujen ja ranneliikkeiden mestareita, jotka saavat suurinta mielihyvää muiden palvelusta.

ENJOY tarjoaa töitä osaaville salitarjoilijoille ravintoloissa ympäri Suomen. Haluatpa palvella asiakkaita vakituisena hovimestarina huippuravintolassa tai tasapainotella lautasia sesongin täyttämässä tunturihotellissa, ENJOY voi järjestää sen. Emme kuitenkaan palkkaa tarjoilijaksi ketä tahansa, minkä vuoksi asiakkaamme haluavat santsata meiltä aina vielä yhden osaajan.

Täytä hakulomake ja lue tarkemmin, mitä ENJOY voi tarjota juuri sinulle!

Töitä baarityöntekijälle

"Parhaat pokataan tiskiltä!"

Haluatko työn, jossa viina virtaa, musiikki soi ja molempien sukupuolten edustajia parveilee jonoksi asti?

Tarjolla on vauhdikkaita duuneja baaritiskin kiinnostavammalla puolella. Etsitpä vakituisen baarimestarin pestiä kaupungista tai sesonkiluonteista kausityötä baarimikkona tunturissa tai terassilla, ENJOY voi järjestää sen. Emme kuitenkaan valitse baarimikoksi ketä tahansa, ja siksi asiakasyrityksemme innostuvat pelkästä osaavien baarityöntekijöidemme odotuksesta.

Täytä hakulomake ja lue tarkemmin, mitä ENJOY voi tarjota juuri sinulle!

Töitä ravintolakokille

"Kokkeillaanko yhdessä?"

Haluatko ravintola-alan duunin kaikilla mausteilla? Etsimme palvelukseen keittiöhommien kuninkaallisia, tekijämiehiä ja -naisia, jotka eivät tyydy pelkkään porkkanaan?

ENJOY tarjoaa töitä ravintoloiden ja hotellien keittiöissä ympäri maan. Kiinnostaapa vakipaikka kaupungissa tai kausityö sesongin aikana tunturissa tai vaikka ravintolalaivalla, ENJOY voi järjestää sen. Emme kuitenkaan kelpuuta ketä tahansa. Tästä syystä myös asiakasyrityksemme nälkä työntekijöidemme suhteen on täysin pohjaton.

Täytä hakulomake ja lue tarkemmin mitä Enjoy voi tarjota juuri sinulle!

Töitä järjestyksenvalvojalle

"Laskenko sisään?"

Haluatko työn, jossa asiakkaat kaipaavat joskus hellää syliä ja toisinaan tukevaa olkapäätä. Työn, jossa riittää jatkuvasti perään katsomista ja koko ajan pitää kysyä itseltään "Laskenko sisään?"

Etsimme jatkuvasti järjestyksenvalvojia, jotka jaksavat katsoa ilta-aikaan myös saman sukupuolen edustajia. Töitä on tarjolla tapahtumissa ja soittoruokaloissa ympäri Suomen niemeä.

Haemme jatkuvasti myös ammattitaitoisia vartijoita jämäkkiin tehtäviin. Vartiointia suoritamme tapahtumissa, pankeissa, myymälöissä tai muissa liikeyrityksissä. Osa vartijoistamme toimii myös henkilösuojaustehtävissä sekä henkilöliikenteen valvonnassa.

Täytä hakulomake ja lue tarkemmin mitä Enjoy voi tarjota juuri sinulle!