Avoimet työpaikat

Työpaikkahaku

Työntekijä - Tee hakemus!

Ajankohtaista

Suureksi iloksemme voimme ilmoittaa, että meidän ikioma Hanna Rinne on takaisin ruodussa ja aloitti Enjoyn koulutuspäällikkönä 8.1.2018 alkaen.

Hanna tuli takaisin Enjoylle Royal Ravintoloilta, jossa hän toimi Talent Managerina. Aikaisemmalla Enjoy -urallaan Hanna vastasi aluepäällikön roolissa Enjoyn etelän toiminnasta.

Koulutuspäällikkönä Hanna istuu jalat pöydällä Helsingin toimistolla sekä kehittää ja jalkauttaa Enjoy Akatemian toimintaa valtakunnallisesti.

Hyvät naiset ja herrat, saanemme esitellä; Helsingin uusi rekrytointikonsultti HELI TIIMO!

Heli tulee vahvistamaan meidän sali- ja baaritiimiä. Kokemusta tällä ilopillerillä on monelta vuodelta muun muassa à la carte-, fine dining- ja baaritarjoilusta sekä festarihommista.

Enjoyn Helsingin toimistolla on aloittanut 1.8. asiakkuuspäällikönä Erika Lehtonen. Ammattinimikkeitä ravintola-alalta löytyy mm. sommelieri, ravintolapäällikkö, hovimestari ja tarjoilija. Erikalla myös vankka kokemus HR-maailmasta. Enjoy-maailma ja Enjoyn iloinen perhe toivottavat Erikan tervetulleeksi. 
 
 

Enjoy Hangossa

Jyväskylän keskuskonttori ja Enjoy Itä sai kaivattua vahvistusta Högbackan Hannasta, joka aloitti 20.3. rekrykonsulttina. Hannan vahvuuksiin kuuluu aktiivisen elämäntyylin lisäksi pitkä kokemus ammattimaisesta ruoanvalmistuksesta. Enjoy ja koko maailma toivottaa Hannan avosylin tervetulleeksi. 

Enjoyn Helsingin konttorilla aloitti 2.3. Karosen Mika. Mikalla on vahva keittiö- ja esimiestausta, joten sopii meidän sakkiin kuin oregano pizzaan. Langat kuumiksi ja toimistolle kaveria morjenstamaan. 

Ystävänpäivän kunniaksi, meillä on ilo esitellä kaksi uutta hallinnon ihmistä. Enjoyn Helsingin toimistolla ovat aloittaneet Eeva Meittamo ja Artturi Meriläinen. Molemmilla vahva tausta ravintola-alalta ja ovat muutenkin aivan mahtavia persoonia. Toivotamme heidän lämpimästi tervetulleiksi Enjoylle. 

Hola täältä Varsinais-Suomesta! Suomen Nizzassa - Naantalissa järjestetään näin kevään kynnyksellä mahtavat Rekrymessut. Siellä kohtaavat niin työnantajat kuin työntekijätkin, eli Enjoylta Sirpa ja Pauliina kertovat aivan ihanista mahdollisuuksista työllistyä ravintola-alalla. Klikkaa tästä https://www.facebook.com/events/1868044910094316/ itsesi Faceen tapahtuman sivulle. Ja messuthan ovat 24.1. paikkana Naantalin Urheilutalo. 

Enjoyn Helsingin konttorilla aloitti 2.1. Kaisa Jääskeläinen aluepäällikönä. Kaisa tuntee henkilöstöpalvelu- ja ravintola-alat kuin omat taskunsa. 

Moro, Tampereen konttori on saanut uudet tilat ja uuden osoitteen. Meidät löytää nykyisin osoitteesta Hallituskatu 11 B, 33200 TAMPERE. Tervetuloa tutustumaan ja kahville.

Pohjois-Suomen keittiötoiminnan asiakkuuspäälliköksi on nimitetty Ilari Kesti. Ilarilla on pitkä kokemus keittiötoiminnan esimies- ja johtotehtävistä. Hän aloittaa Enjoylla 10.10. ja vastuualueina mm. keittiötoiminnan kehittäminen, asiakas- ja työntekijäsuhteiden hoito sekä rekrytointi Pohjois-Suomessa. Hän on myös Lapin Keittiömestarit ry:n aktiivijäsen.

VKO 40

Tule tutustumaan palveluihimme ja treenaamaan Elixian Tampereen, Helsingin tai Jyväskylän ELIXIA-keskuksissa !

Enjoy:n tekijät, kysykää ohje edullisempaan treenamiseen toimiston porukaltamme

Yhteistyössä Enjoy & Elixia

ENJOY JA N.C.D. PRODUCTION OY YHDISTÄVÄT OSAAMISENSA – UUSI PERUSTETTAVA

YHTIÖ ENJOY FESTIVAL PALVELEE TAPAHTUMANJÄRJESTÄJIÄ

Enjoy Festival

 

Suomen suurimpiin tapahtumanjärjestäjiin lukeutuva N.C.D. Production Oy ja Suomen

suurin matkailu- ja ravintola-alaan erikoistunut henkilöstöpalveluyritys Extremely Nice Job Oy (Enjoy) 
hyödyntävät osaamistaan perustamalla yhdessä uuden Enjoy Festival -yhtiön. Enjoy ja 
N.C.D. Production Oy jatkavat molemmat myös omaa toimintaansa entisenlaisena.

 

Enjoy Festival Oy tulee tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua tapahtumanjärjestäjille ympäri

Suomen. Visiona on olla paras tapahtumanjärjestäjän kumppani, jonka avulla kaiken kokoisiin

tapahtumiin löydetään oikeanlaiset henkilöstöratkaisut. 

”Näkemyksemme mukaan Suomesta puuttui yhtiö, joka pystyisi toimittamaan kokonaisvaltaista

palvelua tapahtumanjärjestäjille valtakunnallisesti ja kustannustehokkaasti. Vahvan

kokemuksemme ansiosta puhumme asiakkaan kanssa samaa kieltä. Palvelumalleissamme ei

myöskään ole sokeita pisteitä, joten kaikki onnistuu sujuvasti”, toteaa Enjoy:n toimitusjohtaja

Olli Tuominen.

 

Enjoy Festivalin verkostojen kautta löytyvät kaikkien ammattien edustajat, eikä henkilöstön

hankkimisessa tarvitse turvautua alihankintaan. Enjoy Festivalilla on laajat mahdollisuudet

kouluttaa henkilökuntaa erikoistehtäviin, paljon paikallisia asiantuntijoita sekä rutkasti

ammattitaitoa. Myös vaativat tehtävät pystytään hoitamaan joustavasti ja ammattitaidolla.

 

”Enjoy Festival on kokenut, ammattitaitoinen ja joustava toimija, joka tuntee

tapahtumanjärjestämisen haasteet. Meillä on useiden vuosien kokemus

tapahtumajärjestämisestä niin turvallisuus- kuin ravintolapuoleltakin. Myös

tapahtumalogistiikka ja -rakentamispalvelut kuuluvat olennaisesti työnkuvaamme”, kertoo

N.C.D. Productionin hallituksen puheenjohtaja Hannu Haljala.

 

Lisätiedot:

Enjoy, toimitusjohtaja Olli Tuominen, puh. 0500 595 230, olli.tuominen@enjoy.fi

N.C.D. Production Oy, hallituksen puheenjohtaja Hannu Haljala, puh.0400 640 610, hannu@ncdpro.fi

Helsingin toimistoa on saapunut vahvistamaan Sami Ollikainen. Sami viihtyy myös kauhan varressa, joten sopii keittiöpuolelle luontevasti. 

Enjoyn Tampereen toimistolla aloittaa 1.6. Leena Polojärvi ja Jyväskylässä mukaan on tullut Laura Änkilä. Molemmilla vahvaa osaamista ravintola-alalta. Raikuvat aplodit tytöille ja tervetuloa!

Hallinto vahvistuu Länsi-Suomen alueella, sillä maanantaina 11.4.2016 aloitti Pauliina Kyrölä rekrykonsulttina Turun toimistolla. Vahvana osaamisalueena Pauliinalla on keittiö, mutta salikin sujuu.

Varsinais-Suomen TE-toimistossa Suomen Turussa järjestetään maukas Kesärekry 20.4. klo 13-15. Paikalla Sirpa, Iivari ja Pauliina. Tule mukaan kuulemaan viimeisimmät uutiset Varsinais-Suomen ja muunkin Suomen upeista työmahdollisuuksista.

Enjoy Turva Oy:n hallinto on saanut erinomaisen vahvistuksen Matias Rantasesta, joka toimii Enjoyn Helsingin toimistosta käsin. Hän omaa hienon historian Turvan operatiivisista tehtävistä.

Meillä Enjoyssa ollaan kiireisen kesän jälkeen otettu syksyn ja tulevan pikkujoulusesongin haasteet hymyissä suin vastaan.

Enjoyn uusiksi asiakkuuspäälliköiksi on nimitetty

Laura Länsisalmi,

Jonna Haapanen ja

Mika Hirvinen.

Pohjois-Suomen aluepäälliköksi on nimitetty Janne Nissinen ja Länsi-Suomen aluepäälliköksi Pete Lamppu.

Aktia ja Säästöpankki tiedottavat että palkat tulevat tileille myöhässä.

Saulihan se meni voittamaan Kehonrakennus SM 40-vuotiaat – 80 kg

Toivotammekin valtavasti onnea toukokuussa järjestettäviin EM-kisoihin :-)

Enjoylla on otettu maaliskuussa käyttöön ERP-järjestelmä korvaamaan vanha Geniel. Uuden järjestelmän myötä moni asia yksinkertaistuu ja tehostuu ja mobiilistikin käyttö onnistuu vaivatta, niin asiakkaalta kuin työntekijältäkin. Tässä yhteydessä muistutammekin työntekijöitä, että vuorot tulee edelleenkin kirjata järjestelmään kahden päivän kuluttua vuoron tekemisestä, kuitenkin huomioiden että palkkakauden päättyessä kirjaus tulee tehdä heti vuoron päätyttyä. Lisätietoa saat alueesi edustajalta.

Pääsy genieliin näiden linkkien kautta poikkeuksellisesti

ASIAKKAAN Sisäänkirjautuminen

TYÖNTEKIJÄN sisäänkirjautuminen

Pian on aika jättää hyvästit Genielille ja siirtyä uuden karheaan järjestelmään. Laitamme kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme vielä tämän viikon aikana tunnukset ja salasanat uuteen järjestelmään. TIEDOTE Järjestelmänvaihdoksesta

Ira Hämäläinen, tuo mahtava enjoylainen jo monen vuoden takaa on astunut nyt uusiin haasteisiin ja liittynyt Helsingin toimiston tiimiin. Iran tavoittaa täältä Enjoyn toimistolta numerosta 0451342076 tai istumassa koneen ääressä. Tervetuloa kahvittelemaan ja moikkaamaan Iraa Vilhonkadulle!

Turvan hallinnon puolelle vahvistus. Vesa Aalto on aloittanut rekrykonsulttina 7.1.2015 Tampereen tstolla. Vesa ottaa vastatakseen tapahtumakentän Pirkanmaalla sekä Etelä-Suomessa. Hänen osaamista ja kokemusta hyödynnetään kaikkialla turvapuolen palveluiden eteenpäin viemisessä. Tervetuloa Vesa mukaan!

Muistathan toimittaa meille uuden verokorttisi, joko postittamalla se suoraan Jyväskylään tai toimittamalla oman alueesi edustajalle. Ei kännykkäkamerakuvia tai skannauksia, vaan se oikea, alkuperäinen kortti. Muista kuitenkin ensi tarkistaa tietosi verokortista huolellisesti.

Extremely Nice Job Oy:n eli Enjoyn toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Helsingissä. Uuden ja entistä ehomman toimiston osoite on Vilhonkatu 5 (4.krs), 00100 Helsinki. Kartan löydät tästä linkistä: http://www.enjoy.fi/yhteystiedot/helsinki. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin vaikkapa kahvikupin merkeissä.

Uusi vahvistus Keski- ja Itä-Suomen porukkaan

Nyt kesän kiireiden pikku hiljaa päättyessä on oikea aika miettiä syksyn ja talven töitä. Onko sinulla jo paikka katsottuna vai vasta hakusessa? Oli miten oli, ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä mitä kaikkea Enjoy voi sinulle tarjota. On kaupunkipaikkaa, maalaispaikkaa, sesonkipaikkaa, ekstravuoroa, säännöllisempää, epäsäännöllistä, osa-aikaista ja vakituista. Jos osaat ammattisi ravintola-alalla niin meillä on sinulle töitä tarjolla. Kunhan löydämme oikean ajan ja paikan. Klikkaa tästä http://www.enjoy.fi/yhteystiedot ja ole meihin yhteydessä tai hae avoimia paikkoja suoraan tästä http://www.enjoy.fi/avoimet-tyopaikat

Suomen parhaat kesätyöpaikat nyt jaossa. Olit sitten tarjoilija, baarimikko, blokkari, kokki, keittiömestari, järjestyksenvalvoja, ravintolapäällikkö, vuoropäällikkö tai moniosaaja niin hakemusta meille päin tästä linkistä: http://www.enjoy.fi/meille-toihin 

Paras kesäduuni ikinä! EN-Sanomat 3/14

Me ENJOY:lla haluamme olla alan paras – niin omille työntekijöillemme kuin asiakkaillemme.

Niinpä Enjoy kehittää toimintaa yhdistämällä alueita. Jo ennestään kiitettävää yhteistyötä tehneet Enjoy Keski- ja Itä-Suomi toimivat jatkossa yhtenäisenä alueena Enjoy Keski-Suomi. Toimintaa alueella pyörittävät samat tutut toimijat kuin aikaisemminkin. Tavoitteena on edelleen parantaa palveluitamme sekä henkilökunnan että asiakkaiden suuntaan. Tiivistämällä toimintaa saamme tehokkaammin hyödynnettyä eri osa-alueiden asiantuntijuutta laajemmin, lisäten entisestään toimitusvarmuutta asiakkaillemme ja monipuolisemmat työmahdollisuudet työntekijöillemme.

Uudet päivystysajat

Muutoksen myötä otetaan alueella käyttöön Enjoyn yhdenmukaiset päivystysajat:

arkipäivät klo 8-18

viikonloput ja pyhät klo 10-16

Tavoitat meidät edelleen tutuista puhelinnumeroista ja sähköpostiosoitteista.

Janne Laukkarinen 0451309566 tai janne.laukkarinen@enjoy.fi">janne.laukkarinen@enjoy.fi

Raimo Rutanen 0503259662 tai raimo.rutanen@enjoy.fi">raimo.rutanen@enjoy.fi

Jani Räisänen 0400904122 tai jani.raisanen@enjoy.fi">jani.raisanen@enjoy.fi

Lisätietoja aluepäällikkö Janne Laukkariselta janne.laukkarinen@enjoy.fi">janne.laukkarinen@enjoy.fi tai 045-1309 566

Linkki TTT-Julkaisuun

Enjoy mukana alan uudessa auktorisointijärjestelmässä

Huraa!!! Sauli Aitto-Ojalla tuli sitten 10 vuotta Enjoylla täyteen.

Joulukortti2013

Nimityksiä Enjoyn hallinnossa 1.1.2014 alkaen

VATANEN!!! elikkäs Valtasen Saija loikkaa Sarkun saappaisiin akatemian parissa.

Radisson kokkeilemaan!

Huiman suosion saaneet ENJOY-Hupparit ovat taas saatavilla!!

AKATEMIAN KOULUTTAJATIIMI SAANUT UUDEN UPEAN VAHVISTUKSEN!

ENJoy -tuotteita verkkokaupasta

Enjoy on aloittanut yhteistyön Vantaan Kaupungin PETRA-projektin kanssa.